ihh 728x90
Anasayfa > SPOR > Mesut Özil adına film çekildi
 Mesut Özil adına film çekildi

Mesut Özil adına film çekildi

13.04.2013 18:34 12 14 16 18 yazdır
Mesut Özil'in 17 yaşındayken katıldığı bir gençler turnuvasının görüntülerinden, 'Mesut, 17' adlı bir film hazırlandı.
Alman rejisör Aljoscha Pause, Mesut Özil'in 17 yaşındayken katıldığı bir gençlerturnuvasının görüntülerinden, Mesut, 17 adlı bir kısa film hazırladı. Filmde, Mesut'un ilk televizyon röportajı da yer alıyor.
'AMAN MESUT'U KAYBETMEYELİM'

Almanya Milli Takımı'nın ve Real Madrid'inyıldızı Mesut Özil'in 17 yaşındayken Schalke forması altında katıldığı gençler turnuvasında çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Bonn'da yaşayan Alman rejisör Aljoscha Pause, kendi arşivinde yer alan görüntülerden, Mesut,17 adı altında kısa bir belgesel film hazırladı. Pause'nin filmi ilk olarak geçtiğimiz hafta Berlin'de yapılan 10. Futbol Filmleri Festivali'nde gösterildi. Film yıldız oyuncunun kameraya verdiği ilk röportajı da içeriyor. Görüntülerde turnuvayı takip ettikleri görülen Joachim Löw ve Uli Stielike de, Mesut'un en ilgi çeken futbolcu olduğunu söylemesi dikkat çekiyor. Hatta Stielike'nin, Şu anda Türk vatandaşı. Onu da Nuri Şahin gibi kaybetmeyelim yorumunu yapıyor.
O ZAMANKİ MİLLİ TAKIM TERCİHİNİ ANLATIYOR

Mesut, filmdeki ilk televizyon röportajında, milli takım seçimiyle ilgili şunları söylüyor:

İki aya kadar Alman vatandaşlığını da alacağım. İlk etapta Almanya için oynayacağım. Türk Milli Takımı'nı ise daha sonra düşünebilirim. Fransa'ya karşı U-18 Alman Milli Takımı'na davet edildim. Umarım o maçta gol atarım.

Maçlar sırasında dua ettiği de görülen Mesut'un takımı Schalke, 2006 yılındaki bu turnuvayı şampiyon bitirirken, kendisi de 5 golle gol kralı oluyor. Mesut röportajını, "Birinci olmak çok güzel bir duygu. Çok iyi takımlar vardı. Gol kralı olmak da çok güzel. Ama takımın şampiyon olması her şeyin önünde geliyor" şeklinde bitiriyor.
ihh 468x60
Etiketler : mesut özil film
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri