ihh 728x90
Anasayfa > SPOR > Ronaldo'ya Kur'an-ı Kerim verildi
 Ronaldo'ya Kur'an-ı Kerim verildi

Ronaldo'ya Kur'an-ı Kerim verildi

23.04.2013 12:34 12 14 16 18 yazdır
Bir Arap şirketi, Ronaldo'nun reklamda oynama fikrini kabul etmesinin ardından dünyaca ünlü oyuncuya Kur'an hediye etti.
Suudi Arabistan'ın önde gelen telekomünikasyon şirketlerinden birinin reklamında oynamateklifini geri çevirmeyen Cristiano Ronaldo'ya özel bir hediye hazırlandı.

Özel kutusu içinde hazırlanan altın işlemeli Kur'an-ı Kerim, teşekkür olarak Portekizli oyuncuya hediye verildi. Ronaldo'nun da bu özel hediye karşısında "Bunu evimin en özel yerinde saklayacağım" dediği öğrenildi.
MÜSLÜMANLARLA ARASI ÇOK İYİ

Kur'an hediye edilecek kadar değer verilen Ronaldo, bir süre önce de, 2011'de kazandığı Altın Ayakkabı ödülünün açık arttırmayla satılmasının ardından eline geçen 1.5 milyon euro'yu Gazze'deki Filistinli çocuklar için bağışlamıştı.
İSRAİLLİ FUTBOLCUYA FORMA VERMEMİŞTİ

Portekizli oyuncu ayrıca, İsrail Milli Takımı'yla Tel Aviv'de oynadıkları Dünya Kupası eleme maçının ardından İsrailli futbolcularla forma değiştirmeyi reddetmişti. Hatta bazı basın organlarında Ronaldo'nun forma değiştirme teklifi üzerine "Ben katillerle forma değiştirmem" demişti.
KUR'AN DİNLEMEYİ ÇOK SEVİYOR

Ronaldo'nun son zamanlarda Filistin'le ilgili söylemleri ve ilgisi müslüman aleminde büyük takdir toplarken takım arkadaşı Mesut Özil'in yaptığı açıklamada " Ronaldo Kur'an okuduğumda büyük bir dikkatle dinliyor ve dinlemek ona ayrı bir huzur veriyor" demişti.
ihh 468x60
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri